Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη ουσιών που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη ουσιών που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα

Άνθρωποι από το περιβάλλον της κοπέλας δήλωσαν ότι «αυτά που βρέθηκαν στον οργανισμό της, δείχνουν ότι την οδήγησαν σε νάρκωση»

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της κοπέλας δήλωσαν στο makthes.gr, ότι «αυτά που βρέθηκαν στον οργανισμό της, δείχνουν ότι την οδήγησαν σε νάρκωση».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως στο αίμα της καταγγέλλουσας εντοπίστηκαν ουσίες που μπορεί να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα, ιδίως μαζί με την κατανάλωση αλκοόλ. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT