Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Γεωργίας – Παρέδωσε SMS

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Γεωργίας – Παρέδωσε SMS

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η κοπέλα δεν άλλαξε την αρχική κατάθεση της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και προσκόμισε SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην 4η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για τον ομαδικό βιασμό που φέρεται να υπέστη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, μέσα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η κοπέλα δεν άλλαξε την αρχική κατάθεση της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και προσκόμισε SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα. Ο δικηγόρος της εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων που γίνονται ώστε να διακριβωθεί αν της χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες που έκαμψαν τις αντιστάσεις της.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση ήδη κατηγορείται 27χρονος γόνος εύπορης οικογένειας από την Αθήνα. Η 24χρονη κατέθετε σήμερα επί δύο ώρες, παρουσία ψυχολόγου, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα με θάρρος, μπροστά στην ανακρίτρια, και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά», ανέφερε ο δικηγόρος της.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της και την αλήθεια των λεγόμενων της για το βράδυ του βιασμού της.

«Η Γεωργία, ένα παιδί κάθε μέσης ελληνικής οικογένειας, ένας άνθρωπος δικός μας, βγήκε με το πρόσωπο ανοιχτό και έδωσε τη δυνατότητα να την κρίνει όλος ο κόσμος. Όσον αφορά στο τι λέει ο καταγγελλόμενος και κατηγορούμενος, νομίζω ότι θα πρέπει να κάνει το ίδιο (σ.σ. να βγει κι εκείνος με το πρόσωπό του) για να υποστεί την ίδια κριτική», τόνισε ο δικηγόρος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με όσα υποστήριξε με δήλωσή του ο 27χρονος κατηγορούμενος.

Με πληροφορίες από GRTimes.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή