Υπόθεση βιασμού: «Το μόνο που θέλω είναι το δίκιο μου»

Υπόθεση βιασμού: «Το μόνο που θέλω είναι το δίκιο μου»

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, ύστερα από πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, ύστερα από πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Χθες τη σκυτάλη πήραν οι αστυνομικές αρχές της Αθήνας και έπειτα από σχετική παραγγελία των εισαγγελικών αρχών προχώρησαν σε κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Οι συσκευές εστάλησαν στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει την ευθύνη των ερευνών. Στόχος είναι να εξεταστούν από τα αρμόδια εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν περιέχουν υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, μηνύματα κ.λπ.) που πιθανόν σχετίζεται με την υπόθεση ή μπορεί να ρίξει φως σε πτυχές της. Οι διωκτικές αρχές προσπαθούν μέσα από στοιχεία να ξετυλίξουν το κουβάρι όσων συνέβησαν στο ξενοδοχείο το μοιραίο βράδυ.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη κατασχέθηκαν από την αστυνομία ηλεκτρονικές συσκευές που ανήκουν στον άνθρωπο που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, ενώ και ο ίδιος μετέβη στο αστυνομικό μέγαρο της συμπρωτεύουσας.

Κατέθεσε εκ νέου χθες η Γεωργία Μπίκα – Κατασχέθηκαν τα κινητά των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση καταγγελίας βιασμού.

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να καταθέσει για δικηγόρο που, όπως η ίδια ανέφερε, της επιτέθηκε φραστικά μετά την αρχική καταγγελία της για βιασμό. Επιπλέον, η 24χρονη κατέθεσε για τέταρτη φορά για την υπόθεση, έπειτα από κλήση της ανακρίτριας να καταθέσει με την παρουσία ψυχολόγου. Η νεαρή γυναίκα ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση που δέχεται. «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η κατάθεσή της διήρκεσε πάνω από μιάμιση ώρα, ενώ ο δικηγόρος της δήλωσε: «Η Γεωργία εμφανίστηκε με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την Πρωτοχρονιά. Τα είπε με θάρρος και το κεφάλι ψηλά. Επιβεβαιώσαμε όσα κατέθεσε τις προηγούμενες μέρες και προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα ισχυρίστηκε. Εφερε μηνύματα τυπωμένα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της».

Την ίδια στιγμή, για συμπληρωματικές καταθέσεις αναμένεται να κληθούν τόσο η φίλη με την οποία πήγε η 24χρονη στο πάρτι όσο και τα δύο άτομα που πήγαν στο ξενοδοχείο το πρωί, έπειτα από δική της κλήση, προκειμένου να τη συνδράμουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT