Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Έκκληση Μπακογιάννη να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Έκκληση Μπακογιάννη να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, «ο Δήμος Αθηναίων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει ανοιχτές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έκκληση προς τους πολίτες της Αθήνας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς», απηύθυνε ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Μπακογιάννης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, «ο Δήμος Αθηναίων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει ανοιχτές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες και να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση στα νοσοκομεία της Αθήνας, εν μέσω συνεχούς χιονόπτωσης».

«Καθώς, ωστόσο, τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και η νύχτα προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολη, παρακαλούνται οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες και μόνο εφόσον αυτές κρίνονται απολύτως αναγκαίες, να γίνονται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων», επισημαίνεται.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Γενική αργία αύριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα- Επιχείρηση του στρατού σε Αττική Οδό

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT