Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί σταθμοί: Κλειστοί θα παραμείνουν Πέμπτη και Παρασκευή

Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί σταθμοί: Κλειστοί θα παραμείνουν Πέμπτη και Παρασκευή

Κλειστοί θα παραμείνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στην περιφέρεια Αττικής και στην Κρήτη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστοί θα παραμείνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στην περιφέρεια Αττικής και στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, κλειστά θα παραμείνουν επίσης τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης – ημερήσιας Φροντίδας.

Κλειστά τα σχολεία στην Αττική και αύριο Πέμπτη – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αττική και αύριο Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωσεις της Πολιτικής Προστασίας και του υπουργείου Παιδείας, σε όποιες περιοχές δεν ανοίξουν οι σχολικές μονάδες, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση

Όπως τονίζεται:

«Αύριο Πέμπτη, 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων και Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης οδικής κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο του συντονιστικού του ρόλου απευθύνει σύσταση προς όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία να προτιμηθεί να μην λειτουργήσουν δια ζώσης τα σχολεία».

Υπενθυμίζεται ότι η τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσει για όλες τις σχολικές μονάδες πρωινές ώρες (πλην των εσπερινών σχολείων).

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή