Απόδραση κρατουμένων στα Χανιά: Στο «μικροσκόπιο» εγκαταλελειμμένο όχημα

Απόδραση κρατουμένων στα Χανιά: Στο «μικροσκόπιο» εγκαταλελειμμένο όχημα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών της Κρήτης, για τον εντοπισμό των πέντε αλλοδαπών που κατάφεραν να αποδράσουν τις πρώτες πρωινές ώρες από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται ένα εγκαταλελειμμένο όχημα τύπου κλούβας, το οποίο εντοπίσθηκε στην τοποθεσία Σίσσες στα όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρεθύμνου-Ηρακλείου και το οποίο ειχε κλαπεί από τα Χανιά.

Το όχημα με το οποίο ενδέχεται να διέφυγαν οι πέντε αλλοδαποί, μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου προκειμένου να εξετασθεί από το προσωπικό της σήμανσης.

Βαρυποινίτες οι δραπέτες

Πρόκειται για έναν Πακιστανό 35 ετών καταδικασμένο για ανθρωποκτονίες κατά συρροή, έναν Αλβανό 43 ετών ο οποίος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, θανατηφόρα ληστεία, κλοπές, οπλοκατοχή και οπλοχρησία, έναν 32χρονο επίσης Αλβανό καταδικασμένο για ληστεία, έναν 34χρονο και έναν 29χρονο υπηκόους Αλβανίας, καταδικασμένους για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους σε όλο το οδικό δίκτυο της Κρήτης και σε άλλα σημεία, ενώ παράλληλα έχουν σταλεί τα στοιχεία των πέντε αλλοδαπών σε λιμάνια και αεροδρόμια του νησιού. Από το πρωί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις ενώ παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέφυγαν οι πέντε αλλοδαποί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή