Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε στην Ασφάλεια ο οδηγός του Polo

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε στην Ασφάλεια ο οδηγός του Polo

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 12ος φερόμενος ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση δολοφονίας του Αλκη Καμπανού.

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραδόθηκε χθες το πρωί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ο 12ος φερόμενος ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλκη Καμπανού. Πρόκειται για τον οδηγό του σκουρόχρωμου VW Polo, από το οποίο σύμφωνα με τις απολογίες άλλων κατηγορούμενων αποβιβάστηκαν οι πιο σκληροί της ομάδας των χούλιγκαν.

Ο 22χρονος οδηγός δήλωσε ότι δεν είναι οργανωμένος οπαδός κάποιας ομάδας και ότι δεν είναι μέλος κάποιου συνδέσμου. Υποστηρίζει, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του, ότι βρέθηκε συγκυριακά στο σημείο, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Συνελήφθη και ο δωδέκατος φερόμενος ως εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Αλκη Καμπανού.

Οπως ισχυρίζεται, του είχε ζητηθεί να μεταφέρει στη Χαριλάου τρία άτομα εκ των οποίων τα δύο τού ήταν άγνωστα. Ακόμη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δεν γνώριζε ότι οι συγκατηγορούμενοί του μετέφεραν οπλισμό και ότι επρόκειτο να επιτεθούν σε άλλα άτομα, ενώ είπε ότι δεν συμμετείχε ο ίδιος σε όσα ακολούθησαν. Ο 22χρονος κατέθετε επί περίπου έξι ώρες στους αστυνομικούς και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

«Με τη σύλληψη και του δωδέκατου υπόπτου για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Αστυνομία έχει ολοκληρώσει την έρευνά της. Ολοι γνωρίζουν με αφορμή και αυτό το τραγικό πραγματικά περιστατικό ότι η Ελληνική Αστυνομία και ξέρει και θέλει και μπορεί να κάνει τη δουλειά της», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Εχουν ήδη προφυλακιστεί μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας 11 από τους κατηγορουμένους. Εχουν παραδεχθεί ότι βρίσκονταν στο σημείο της συμπλοκής τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου, ωστόσο, αρνήθηκαν ότι κατάφεραν το θανατηφόρο τραύμα στον 19χρονο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή