Γυναικοκτονία στα Ιωάννινα: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Γυναικοκτονία στα Ιωάννινα: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 21.00, όταν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκαν κλήση από το ΕΚΑΒ να σπεύσουν σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Ιωαννίνων από ακόμη μία γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/2) με θύμα μία 79χρονη γυναίκα (υπήκοο ΗΠΑ), η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 21.00, όταν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκαν κλήση από το ΕΚΑΒ να σπεύσουν σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Εκεί οι αστυνομικοί αντίκρισαν την 79χρονη να κείτεται νεκρή.

Στο σημείο βρισκόταν και ο σύζυγος της, ένας Έλληνας 69 ετών, ο οποίος, μιλώντας αργότερα στους αστυνομικούς, παραδέχθηκε πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, υποστηρίζοντας πως δεν ήθελε να την σκοτώσει. 

«Στην αρχή είχε αναφερθεί πως ο θάνατος ήταν αιφνίδιος. Ο ιατροδικαστής όμως που έφθασε στο σημείο εντόπισε μώλωπες στο κεφάλι της γυναίκας από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί. Ο άνδρας της υποστήριξε πως ξέσπασε καβγάς με αποτέλεσμα να την χτυπήσει, λέγοντας πως δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει» εξήγησαν στο kathimerini.gr καλά ενημερωμένες πηγές. 

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή