Ελ. Βενιζέλος: Συνελήφθη 40χρονος καταζητούμενος από τις Ιταλικές Αρχές

Ελ. Βενιζέλος: Συνελήφθη 40χρονος καταζητούμενος από τις Ιταλικές Αρχές

Συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Ιταλικών Αρχών

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος αλλοδαπός διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι της 17ης Φεβρουαρίου, όταν κατά την προσπάθειά του να ταξιδέψει στο εξωτερικό, επέδειξε στο σημείο ελέγχου ταξιδιωτικά έγγραφα τρίτου προσώπου.

Μετά από δακτυλοσκόπηση, για την αποκάλυψη των πραγματικών του στοιχείων, προέκυψε ότι πρόκειται για 40χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Ιταλικών Αρχών, για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών και ψυχότροπων ουσιών, καθώς και διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Χανίων με την οποία διατάσσεται η σύλληψη και φυλάκισή του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή