Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Άνδρας μπήκε σε καφέ στην Θεσσαλονίκη και πυροβόλησε την ιδιοκτήτρια, με την οποία φαίνεται να είχε σχέση στο παρελθόν, ενώ στην συνέχεια αυτοκτόνησε

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σε καφέ στην οδό Παπάφη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένας 42χρονος άνδρας πυροβόλησε την 41χρονη ιδιοκτήτρια. Κατόπιν έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα Voria.gr, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Από τα πυρά τραυματίστηκε και η κόρη της που βρισκόταν στο μαγαζί εκείνην την ώρα. Έχει μεταφερθεί και εκείνη στο ίδιο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως πίσω από την πράξη του δράστη και αυτόχειρα βρίσκονται λόγοι ερωτικής αντιζηλίας, καθώς φέρεται να διατηρούσε σχέση με την γυναίκα και πρόσφατα εκείνη τού ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 42χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν αθλητής του MMA (μεικτές πολεμικές τέχνες) ,γνωστός στο χώρο του συγκεκριμένου αθλήματος, με καταγωγή από τη Χίο.

 Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή