Θεσσαλονίκη: Ανήλικη δικάζεται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με θύμα συμμαθήτριά της με αυτισμό

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη δικάζεται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με θύμα συμμαθήτριά της με αυτισμό

Το θύμα στοχοποιήθηκε από μία συμμαθήτριά της η οποία κατηγορείται πως δημιούργησε τρία ψεύτικα προφίλ στο όνομά της στο διαδίκτυο και μέσα από αυτά διακινούσε πορνογραφικό υλικό

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία συγκλονιστική υπόθεση bullying με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι στο φάσμα του αυτισμού, που βίωσε ψυχική κακοποίηση και διασυρμό από συνομήλικούς της, αναβίωσε σήμερα σε δικαστήριο ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ3, το κορίτσι, το οποίο είναι στο φάσμα του αυτισμού, πριν από δύο χρόνια και ενώ ήταν 12 ετών, στοχοποιήθηκε από μία συμμαθήτριά της η οποία κατηγορείται πως δημιούργησε τρία ψεύτικα προφίλ στο όνομά της στο διαδίκτυο και μέσα από αυτά τα προφίλ διακινούσε πορνογραφικό υλικό και εμφάνιζε την ανήλικη να έχει ερωτικές συνομιλίες με διάφορους χρήστες του διαδικτύου. 

Η επίσης 14χρονη φερόμενη ως δράστης κατηγορείται για διακίνηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση αλλά και εξύβριση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3

 Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή