Απαγωγή Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε κρησφύγετο των δραστών στο Χαλάνδρι

Απαγωγή Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε κρησφύγετο των δραστών στο Χαλάνδρι

Το ένα από τα δύο κρησφύγετα των απαγωγέων του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, εντόπισαν οι αστυνομικοί.

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντοπίστηκε στο Χαλάνδρι κρησφύγετο στο οποίο κρατούνταν από τους απαγωγείς του ο 41χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης. Τις έρευνες διεξάγει η διεύθυνση ασφάλειας Αττικής. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το ένα από τα δύο κρησφύγετα που χρησιμοποίησε η συμμορία. 

Η επεισοδιακή σύλληψη στην ίδια περιοχή

Χθες, στην ίδια περιοχή οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 45χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Η αστυνομία εντόπισε τον 45χρονο σε κλεμμένο ΙΧ και κατά τον έλεγχο του οχήματος, ο συλληφθείς κινήθηκε με αυτό κατά των αστυνομικών με σκοπό να τους παρασύρει. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πυροβόλησαν κατά των τροχών και της μηχανής του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 45χρονος στο πόδι.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο 45χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Με ποια πρόσωπα συνδέεται ο 45χρονος

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kathimerini.gr, ο συλληφθείς φέρεται να συνδέεται με τουλάχιστον δύο πρόσωπα (έναν εκ των δύο ανδρών και τη γυναίκα) που κατηγορούνται για την απαγωγή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η συλλογή επιπλέον στοιχείων που αφενός θα «δέσουν» καλύτερα το κατηγορητήριο σε βάρος του, και αφετέρου θα αποκαλύψουν και την εμπλοκή επιπλέον ατόμων στην απαγωγή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος, που συνελήφθη χθες Δευτέρα, είναι πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας και συναθλητής του Τάσου Μπερδέση ο οποίος εκτελέστηκε τον περασμένο Μάιο στη Βάρη. Παράλληλα, κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για ληστείες και κλοπές.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή