Παγώνη: Να μην πάμε στις παρελάσεις – Καλύτερο το Πάσχα, αλλά με μάσκες

Παγώνη: Να μην πάμε στις παρελάσεις – Καλύτερο το Πάσχα, αλλά με μάσκες

Η εκτίμηση της Ματίνας Παγώνη για το Πάσχα, τις μάσκες και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μένα δεν πρέπει να πάμε στις παρελάσεις. Τα παιδιά να παρελάσουν, αλλά καλό θα ήταν να τα απολαύσουμε από τις τηλεοράσεις», είπε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και πρόσθεσε: «Μακάρι να μην είχαμε τίποτα κι αυτή τη στιγμή να προετοιμάζαμε το τριήμερό μας».

Σε ό,τι αφορά στο Πάσχα η Ματίνα Παγώνη είπε ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα βγουν οι μάσκες. «Το Πάσχα θα είναι ακόμα καλύτερα. Το Πάσχα θα πάει ο κόσμος στα χωριά τους. Δεν θα βγουν όμως οι μάσκες», σημείωσε η ίδια μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείσα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, επισήμανε ότι η Επιτροπή πρέπει να πάει βήμα- βήμα, καθώς η άρση της υποχρέωσης της μάσκας σε συνδυασμό με την Καθαρά Δευτέρα, οδήγησε σε αύξηση των κρουσμάτων. 

Τέλος, σε ό,τι αφορά στους σκληρούς δείκτες της πανδημίας, σημείωσε ότι μπορεί να έχουν μειωθεί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο εφόσον οι θάνατοι καταγράφουν διψήφιο αριθμό, θεωρείται ότι παραμένουν υψηλά. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή