Νέα Φιλαδέλφεια: Γυναίκα ζητούσε εργασία ως μπέιμπι σίτερ και έπεσε θύμα βιασμού

Νέα Φιλαδέλφεια: Γυναίκα ζητούσε εργασία ως μπέιμπι σίτερ και έπεσε θύμα βιασμού

Ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την γυναίκα και την κακοποίησε σεξουαλικά.

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη με ένταλμα, χθες Τρίτη το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της Κυριακής (20/3), μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων στο Facebook, προσκάλεσε σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια μία 18χρονη, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όταν ο άνδρας υποδέχθηκε στο σπίτι την 18χρονη της δήλωσε ότι η σύζυγός του και το νήπιο παιδί τους είχαν βγει εκτός για δουλειές. Η 18χρονη και ο άνδρας κάθισαν στο σαλόνι του διαμερίσματος και ο συλληφθείς άρχισε να της μιλά για το παιδί και τις ώρες που θέλει να βρίσκεται στην οικία η κοπέλα, ενώ στη συνέχεια της πρότεινε να δει το δωμάτιο του παιδιού. Η 18χρονη κινήθηκε μέχρι το χωλ του διαμερίσματος όπου διαπίστωσε ότι το δωμάτιο δεν ήταν… παιδικό, και είχε μόνο έναν λούτρινο μονόκερο πάνω στο κρεβάτι. Έτσι ζήτησε να επιστρέψουν στο σαλόνι για να συζητήσουν περαιτέρω τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Τότε ο 31χρονος, με την απειλή στιλέτου, ζήτησε από τη 18χρονη να παραμείνει σιωπηλή και να μπει στο δωμάτιο. Η κοπέλα φοβισμένη ακολούθησε τις υποδείξεις του και εισήλθε στο δωμάτι όπου ο 31χρονος τη βίασε, αφού πρώτα απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο. Σχεδόν μισή ώρα μετά την είσοδό της στο διαμέρισμα, η 18χρονη κατάφερε να βγει και να καλέσει κλαίγοντας τον φίλο της, ο οποίος την παρέλαβε. Στη συνέχεια μετέβη στην Ασφάλεια και κατήγγειλε το βιασμό της.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη. Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή