Ιεράπετρα: Κρατούσε κλεισμένη σπίτι την σύντροφό του με την βία και την παρακολουθούσε με κοριό

Ιεράπετρα: Κρατούσε κλεισμένη σπίτι την σύντροφό του με την βία και την παρακολουθούσε με κοριό

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο σύντροφός της δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι και στην προσπάθειά του να την εμποδίσει της προκάλεσε μώλωπες στα χέρια

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ιεράπετρα με πρωταγωνιστή έναν άνδρα ο οποίος φέρεται να κρατούσε με τη βία την 40χρονη σύντροφό του κλεισμένη στο σπίτι.

Η γυναίκα κατήγγειλε τα όσα βίωνε στην αστυνομία με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 51 ετών άνδρας, στις 5 Απριλίου, δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι και στην προσπάθειά του να την εμποδίσει της προκάλεσε μώλωπες στα χέρια.

Η ίδια ανέφερε, ακόμη, ότι εντός του σπιτιού βρήκε σύστημα ηχογράφησης (κοριό). Την επομένη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και ακολούθησε την ίδια ημέρα η σύλληψη του συντρόφου της. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράνομη παρακράτηση.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή