Κορυδαλλός: Ανήλικη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από Πακιστανό

Κορυδαλλός: Ανήλικη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από Πακιστανό

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 17χρονη γνώρισε τον άνδρα μέσω Instagram και πείστηκε να κάνει μαζί του μία βόλτα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην καταγγελία πως έπεσε θύμα βιασμού από άντρα πακιστανικής καταγωγής σε διαμέρισμα στον Κορυδαλλό, προχώρησε μία κοπέλα 17 ετών. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 17χρονη γνώρισε τον άνδρα μέσω Instagram και πείστηκε να κάνει μαζί του μία βόλτα. Στη συνέχεια ωστόσο φέρεται να την οδήγησε στο διαμέρισμα όπου και την βίασε. Μετά μάλιστα από την αποτρόπαια πράξη του, την γύρισε πίσω στο σπίτι της και την απείλησε να μην πει τίποτα για όσα είχαν συμβεί. 

Η κοπέλα μετέβη στην Ασφάλεια Κορυδαλλού όπου κατήγγειλε τον βιασμό της ενώ έδωσε περιγραφή του άνδρα και το προφίλ που χρησιμοποιεί στα social media, με αποτέλεσμα ο δράστης να εντοπιστεί και να συλληφθεί. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση

«Συνελήφθη, χθες 12-4-2022 σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό σε βάρος ανήλικης.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι, μετά από γνωριμία με ανήλικη, μέσω εφαρμογών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βραδινές ώρες της 11-4-2022 την οδήγησε στην οικία του, όπου προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία του και μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή