Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ η «εισβολή» αυτοκινήτου σε κατάστημα (video)

Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ η «εισβολή» αυτοκινήτου σε κατάστημα (video)

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας (18/4) στις 4.30 π.μ. στην οδό Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαριά

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τη στιγμή ένα αυτοκίνητο καρφώνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε βιτρίνα καταστήματος στη Θεσσαλονίκη

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας (18/4) στις 4.30 π.μ. στην οδό Ανδριανουπόλεως στην Καλαμαριά.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο οδηγός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με το τελευταίο να παίρνει «τρελή» πορεία και να προσκρούει με μεγάλη σφοδρότητα στο κατάστημα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα politic.gr, πέρα από τον οδηγό, στο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία δεν υπέστησαν κάποιον τραυματισμό. Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, το γεγονός ότι αμέσως μετά το ατύχημα οι νεαροί αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο, όντας εμφανώς σοκαρισμένοι.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή