Δικογραφία σε βάρος 61χρονου που έριξε τόνους σκουπιδιών σε χώρο των Ιαματικών Λουτρών Θέρμης

Δικογραφία σε βάρος 61χρονου που έριξε τόνους σκουπιδιών σε χώρο των Ιαματικών Λουτρών Θέρμης

Ο 61χρονος σε τρεις περιπτώσεις, περί τα τέλη Οκτωβρίου του 2021, προέβη σε ανεξέλεγκτη απόρριψη μπάζων με χρήση Δ.Χ. φορτηγού σε χώρο των Ιαματικών Λουτρών Θέρμης

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία σχηματίσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος ενός 61χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης οδικών μεταφορών εμπορευμάτων, εργασιών εκσκαφών και μετακινήσεων γαιών και εργασιών κατεδάφισης, για παράβαση του Νόμου περί Προστασίας του Περιβάλλοντος κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί, ο 61χρονος σε τρεις περιπτώσεις, περί τα τέλη Οκτωβρίου του 2021, προέβη σε ανεξέλεγκτη απόρριψη μπάζων με χρήση Δ.Χ. φορτηγού, ιδιοκτησίας του, σε χώρο των Ιαματικών Λουτρών Θέρμης, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος, με αρνητικές επιπτώσεις στην οικολογική ισορροπία και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή