Ο «Άλλος Άνθρωπος» μαγειρεύει σε νέα κουζίνα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ο-άλλος-άνθρωπος-μαγειρεύει-σε-νέα-κ-561831400

Ο «Άλλος Άνθρωπος» μαγειρεύει σε νέα κουζίνα

Η Teleperformance Greece προχώρησε στη δωρεά για την ανακαίνιση και την κάλυψη των εξόδων ενοικίασης του νέου χώρου που θα φιλοξενήσει την κοινωνική πρωτοβουλία «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Σε ένα νέο «σπίτι», στο κέντρο της Αθήνας, μαγειρεύει εδώ και λίγες εβδομάδες «Ο Άλλος Άνθρωπος». Η εταιρεία Teleperformance Greece, επιθυμώντας να ενισχύσει το έργο της κοινωνικής κουζίνας, ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ανακαίνιση και την παράδοση ενός νέου χώρου για την υλοποίηση των δράσεων της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης. «Ο Άλλος Άνθρωπος» εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία έχει φροντίσει για τη σίτιση χιλιάδων συμπολιτών μας, στην Αθήνα και αποτέλεσε εφαλτήριο για παρόμοιες πρωτοβουλίες σε άλλες πόλεις της Ελλάδας που ακολούθησαν το παράδειγμά του.

Η ανακαίνιση του σπιτιού ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο, οπότε η κουζίνα ξεκίνησε να λειτουργεί στις νέες της εγκαταστάσεις. Η βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του χώρου εξασφαλίζει την εύρυθμη και απρόσκοπτη υλοποίηση των δράσεων του «Άλλου Ανθρώπου», προς όφελος τόσο των εθελοντών που δραστηριοποιούνται εκεί όσο και των ανθρώπων που επωφελούνται από την προσφορά του. Εκτιμάται πως περίπου 250 άτομα επωφελούνται καθημερινά από τις δραστηριότητες που υλοποιούνται στον καινούριο χώρο.

«O Άλλος Άνθρωπος» είναι μια ιδέα που θαυμάζουμε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι, λοιπόν, για εμάς τιμή να συνεισφέρουμε στο έργο του, τόσο με την οικονομική στήριξη για τη δημιουργία ενός νέου χώρου, όσο και με την εθελοντική δράση του ανθρώπινου δυναμικού μας. Αγκαλιάζουμε αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία με στόχο να υποστηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Teleperformance Greece κ. Κωνσταντίνος Χαμαλέλης.

«Η συμβολή εταιρειών για την ενίσχυση οποιασδήποτε κοινωνικής δράσης, δεν είναι μόνο σημαντική, αλλά, ορισμένες φορές, και απαραίτητη για να συνεχιστεί. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Teleperformance Greece και οι εργαζόμενοί της είναι από σήμερα ένα νέο στήριγμα για εμάς» δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Εκτός από την ανακαίνιση και τον εξοπλισμό του νέου χώρου, η Teleperformance Greece έχει αναλάβει την κάλυψη των εξόδων ενοικίασης του σπιτιού για δυο χρόνια. Ταυτόχρονα, το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας βοηθά έμπρακτα το έργο της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» συμμετέχοντας ενεργά σε δράσεις εθελοντισμού που η πρωτοβουλία αλληλεγγύης οργανώνει και πραγματοποιεί. Στόχος των δράσεων είναι τόσο η κάλυψη των άμεσων αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όσο και η διευκόλυνση της κοινωνικής και εργασιακής τους επανένταξης.

Η Teleperformance Greece υποστηρίζει την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και του πυλώνα Citizens of The World. Με επίκεντρο την κοινωνία και τον άνθρωπο η Teleperformance Greece σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις με στόχο τον μακροπρόθεσμο θετικό αντίκτυπο προς την κοινωνία, προκειμένου να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για το μέλλον.

Η Teleperformance Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Customer Experience Management στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως. Με περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία Multilingual Hubs στον κόσμο, υποστηρίζοντας πάνω από 140 αγορές σε 42 γλώσσες και διαλέκτους, με πάνω από 11.500 εργαζόμενους οι οποίοι προέρχονται από 109 χώρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT