Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία και το μήνυμα Θεοδωράκη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία και το μήνυμα Θεοδωράκη

Νέα φωτογραφία χωρίς τη προστατευτική μάσκα ανάρτησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγες ώρες πριν την συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι γυρίζει απόψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου ενώ για πρώτη φορά θα βγάλει τη μάσκα της σε τηλεοπτική εκπομπή παραχωρώντας συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη.

«”Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή.

Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία της Ιωάννας στην οποία φαίνεται το μισό της πρόσωπο χωρίς τη μάσκα.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία και το μήνυμα Θεοδωράκη-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή