Ηράκλειο: Συνελήφθη άνδρας για καλλιέργεια 646 δενδρυλλίων κάνναβης

Ηράκλειο: Συνελήφθη άνδρας για καλλιέργεια 646 δενδρυλλίων κάνναβης

Ο άνδρας εντοπίστηκε την ώρα που εκτελούσε αγροτικές εργασίες και συνελήφθη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες πέρασαν το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικοί σε έναν άνδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη του έγινε στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, όπου εντοπίστηκε σε αγροτική τοποθεσία του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων μία καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από 646 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 30 εκατοστά, τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς, σε ισάριθμα πλαστικά γλαστράκια.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην οποία συνέδραμαν και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, εντοπίστηκε ο άνδρας την ώρα που εκτελούσε αγροτικές εργασίες και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή