Σάλος από βίντεο που δείχνει άνδρα να κλωτσάει γάτα στη θάλασσα – Παρέμβαση Θεοδωρικάκου

Σάλος από βίντεο που δείχνει άνδρα να κλωτσάει γάτα στη θάλασσα – Παρέμβαση Θεοδωρικάκου

Το περιστατικό, όπως καταγγέλλεται στα social media, συνέβη στην Αιδηψό. Μάλιστα, ο άντρας αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο και σε άλλη μια γάτα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media στο οποίο απεικονίζεται ένας άντρας σε ταβέρνα να δελεάζει με φαγητό μια γάτα και στη συνέχεια να την κλωτσά με δύναμη προς τη θάλασσα.

Το περιστατικό, όπως καταγγέλλεται στα social media, συνέβη στην Αιδηψό. Μάλιστα, ο άντρας αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο και σε άλλη μια γάτα με την υπόλοιπη παρέα να ακούγεται στο βίντεο να γελάει δυνατά.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, και με τον Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Παπακώστα, ζητώντας να βρεθεί ο δράστης. Ο Υπουργός ανέφερε ότι θα γίνουν όσα προβλέπει ο νόμος για την προστασία των ζώων.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Το εξοργιστικό video

View this post on Instagram

A post shared by Stamatina Stamatakou (@stamatina_ss)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή