Τροχαίο στην παραλιακή: Λεωφορείο έπεσε στις κολόνες του Τραμ

Τροχαίο στην παραλιακή: Λεωφορείο έπεσε στις κολόνες του Τραμ

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους επιβάτες

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Άλιμο, ευτυχώς χωρίς να υπάρχουν σοβαρά τραυματίες. 

Όλα συνέβησαν όταν ένα λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας έχασε τον έλεγχο και, για αδιευκρίνιστους λόγους, έπεσε στις κολόνες του Τραμ, στο ύψος του Αλίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους επιβάτες.

Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα του ατυχήματος από το σημείο δεν περνούσε κάποιος συρμός του Τραμ. Στο σημείο δεν υπάρχει κανένα ίχνος φρεναρίσματος και από την πρόσκρουση το λεωφορείο βρίσκεται ακινητοποιημένο πάνω στις γραμμές. 

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ

«Οι Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) ενημερώνουν ότι σήμερα το πρωί στις 07.35 λεωφορείο, που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή Β2 Αθήνα – Ελληνικό και ενώ ήταν επί της παραλιακής με κατεύθυνση τη Γλυφάδα, στο ύψος της Μαρίνας Αλίμου, εξετράπη της πορείας του, προσπέρασε το κράσπεδο του οδοστρώματος και εισήλθε στις γραμμές του Τραμ προσκρούοντας σε κολόνα.

Το λεωφορείο είναι από τα νεότερα οχήματα του Στόλου της Εταιρείας, η τεχνική του εικόνα βάσει των αρχείων της Ο.ΣΥ. είναι άριστη και διενεργείται έρευνα για τα αίτια της εκτροπής. Από το συμβάν 6 επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο τους επιβάτες επισκέπτεται και ο Γενικός Διευθυντής Παραγωγής της Ο.ΣΥ. Α.Ε. 

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται διαδικασία ρυμούλκησης-μεταφοράς του οχήματος, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο επόμενο ημίωρο». 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή