Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 26χρονη σε τροχαίο με μηχανή

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 26χρονη σε τροχαίο με μηχανή

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής στην οδό 14ης Μαΐου λίγο πριν τη διασταύρωση με την Εθν. Αντιστάσεως, στο πρώην ΚΑΠΗ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νεαρή κοπέλα νεκρή και ένας άνδρας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής στην οδό 14ης Μαΐου λίγο πριν τη διασταύρωση με την Εθν. Αντιστάσεως, στο πρώην ΚΑΠΗ.

Η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με δύο νεαρά άτομα, μια κοπέλα 26χρονων και έναν νεαρό άνδρα επιβαίνοντες, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς η μοτοσικλέτα καρφώθηκε στο πίσω μέρος του σταθμευμένου ΙΧ. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η κοπέλα να χάσει τη ζωή της ενώ ο οδηγός της μηχανής να μεταφερθεί ελαφριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Η είδηση του θανάτου της κοπέλας έχει σκορπίσει την θλίψη στους οικείους τους που δεν μπορούν να βρουν παρηγοριά πουθενά. Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT