Μονεμβασιά: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους

Μονεμβασιά: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους

Το όχημα κινούνταν στον δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, όταν, γύρω στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (7/5), όταν ένας 52χρονος παρέσυρε με το όχημα του και σκότωσε δύο ηλικιωμένους. 

Το όχημα κινούνταν στον δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, όταν, γύρω στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο συνεπιβάτης, 77 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο οδηγός, επίσης 77 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο, κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Μολάων. Παράλληλα, ο οδηγός του οχήματος, που έχει συλληφθεί, στην προσπάθεια του να διαφύγει εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας. 

To περιστατικό έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινωνία, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός, αφού παρέσυρε με το όχημά του τη μηχανή επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε ξανά τον έναν από τους δύο τραυματισμένους άνδρες, «αποτελειώνοντάς» τον. Μάλιστα ακόμη και η σύλληψη του ήταν επεισοδιακή καθώς αρνούνταν να υπακούσει στις υποδείξεις των αστυνομικών με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον εμβολίσουν με το περιπολικό προκειμένου να του περάσουν χειροπέδες. 

Ο 52χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτήν την κατάσταση ενώ η αστυνομία έχει παραγγείλει τοξικολογικη έρευνα ώστε να φανεί εάν ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή