Ηράκλειο: Θέλησε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και έχασε 14.500 ευρώ

Ηράκλειο: Θέλησε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και έχασε 14.500 ευρώ

Ο άνδρας, αναζητώντας τρόπους επικερδούς επένδυσης των χρημάτων του, βρήκε μέσω Facebook δύο πλατφόρμες, στις οποίες επένδυσε σε κρυπτονομίσματα bitcoins συνολικά 14.500 ευρώ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εύκολο κέρδος μέσω επενδύσεων σε bitcoins σε επισφαλείς πλατφόρμες επένδυσης αναζητούσε ένας 61χρονος άνδρας από το Ηράκλειο ο οποίος έχασε από τη μια στιγμή στην άλλη 14.500 ευρώ.

Ήδη έχει ενημερώσει τις διωκτικές αρχές, ελπίζοντας ότι θα εντοπιστούν οι δράστες της απάτης και θα πάρει πίσω τα χρήματά του.

Την καταγγελία έκανε στις αστυνομικές αρχές το ίδιο το θύμα χθες. Όπως ανέφερε, αναζητώντας τρόπους επικερδούς επένδυσης των χρημάτων του, βρήκε μέσω Facebook δύο πλατφόρμες, στις οποίες επένδυσε σε κρυπτονομίσματα bitcoins συνολικά 14.500 ευρώ.

Ωστόσο, στη συνέχεια είδε τους λογαριασμούς μέσω των οποίων παρακoλουθούσε την πορεία των επενδύσεών του να εξαφανίζονται και μαζί τους και τα χρήματά του, καθώς τα κρυπτονομίσματα στα οποία υπολόγιζε αποδείχθηκαν κάλπικα. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή