Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κόντεψε να πεθάνει έπειτα από υπηρεσίες αισθητικής

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κόντεψε να πεθάνει έπειτα από υπηρεσίες αισθητικής

Το συνολικό περιουσιακό όφελος που αποκομίστηκε παράνομα από τη δράση των επιτήδειων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 87.820 ευρώ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός ιδιοκτήτη και εργαζομένων εταιρείας παροχής υπηρεσιών αισθητικού χαρακτήρα, για την κατά περίπτωση τέλεση των αδικημάτων της απάτης, της επικίνδυνης ή βαριάς σωματικής βλάβης και της υπεξαίρεσης σε βάρος δύο γυναικών, ηλικίας 74 και 78 ετών.

Συγκεκριμένα, η πρώτη εκ των δύο γυναικών, στο πλαίσιο υπηρεσιών που τις παρασχέθηκαν από εργαζόμενους της προαναφερόμενης εταιρείας, υπέστη σοβαρές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ ζημιώθηκε οικονομικά, καθώς ακολούθησε μία σειρά θεραπειών που της προτάθηκε, καθώς πείσθηκε ότι όφειλε να τις κάνει.

Αναφορικά με τη δεύτερη γυναίκα, τρεις εκ των προαναφερόμενων δραστών, εμπλέκονται σε παράνομη κατακράτηση χρηματικού ποσού που αντιστοιχούσε σε προπληρωμένα από την ίδια και ανεκτέλεστα προγράμματα θεραπειών.

Το συνολικό περιουσιακό όφελος που αποκομίστηκε παράνομα από τις δύο περιπτώσεις, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 87.820 ευρώ. Τη δικογραφία σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή