Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα από πέρυσι θα διεξαχθούν αυτή τη χρονιά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία ημέρα μαθημάτων για τους μαθητές και τις μαθήτριες των τριών τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων, ημερησίων και εσπερινών, ήταν η Παρασκευή (20/5), καθώς σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου, ξεκινούν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου.

Ειδικότερα, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών/τριών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ διεξάγονται από σήμερα έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ενώ οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών/τριών της Γ΄ τάξης Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ διεξάγονται από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως την Τρίτη 31 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα από πέρυσι θα διεξαχθούν αυτή τη χρονιά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Για τους μαθητές και μαθήτριες των ΓΕΛ έχουν προγραμματιστεί από 3 έως 10 Ιουνίου, ενώ για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ 2-17 Ιουνίου. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς έχει αρχίσει και στα Γυμνάσια, με την τελευταία ημέρα μαθημάτων να είναι η 30ή Μαΐου. Οι εξετάσεις στο Γυμνάσιο θα διεξαχθούν 1-15 Ιουνίου.

Τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία θα κλείσουν αργότερα, στις 15 Ιουνίου.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή