Αιτήματα από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην ανακρίτρια για Novartis

Αιτήματα από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην ανακρίτρια για Novartis

Οι συνήγοροι του, δηλώνουν ότι θα επιμείνουν στην ικανοποίηση των αιτημάτων του εντολέα τους, υπηρετώντας το υπερασπιστικό τους καθήκον

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την μη ικανοποίηση σειράς αιτημάτων του πρώην υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που κατηγορείται για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών στις παράνομες πρακτικές της Novartis, κάνουν λόγο οι συνήγοροι του σε ανακοίνωση που εξέδωσαν επιρρίπτοντας ευθύνες στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι δεν ικανοποιήθηκαν εύλογα αιτήματά του για εξέταση μαρτύρων, λήψη υπόψιν διαφόρων αποδεικτικών μέσων και κυρίως για το γεγονός, ότι δεν έχουν ενσωματωθεί στη δικογραφία που βρίσκεται στην ανάκριση με τις διαδικασίες του Ειδικού Δικαστηρίου, οι δικογραφίες για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα για την οργάνωση των οποίων κατηγορείται ο πρώην υπουργός αλλά και άλλα μη πολιτικά πρόσωπα.

Οι συνήγοροι του, δηλώνουν ότι θα επιμείνουν στην ικανοποίηση των αιτημάτων του εντολέα τους, υπηρετώντας το υπερασπιστικό τους καθήκον. Την ανακοίνωση υπογράφουν οι δικηγόροι του πρώην υπουργού. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή