Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση μπούλινγκ σε βάρος μαθητή στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση μπούλινγκ σε βάρος μαθητή στον Εύοσμο

Ο πατέρας του 11χρονου έχει καταγγείλει ότι ο γιος του καθημερινά δέχεται επιθέσεις, εκφοβισμό και ξυλοδαρμό από μία ομάδα 10 συμμαθητών του

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σχετικά με την υπόθεση μπούλινγκ, σε βάρος 11χρονου μαθητή, μέσα στο σχολείο του, στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Ο Εισαγγελέας διέταξε μάλιστα να διερευνηθούν όλες οι υποθέσεις μπούλινγκ σε βάρος του παιδιού, σε βάθος 2, 5 χρόνων, ακόμη και αυτές που δεν έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία και δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Το ζητούμενο είναι να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα εξής αδικήματα: Της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, για περιστατικά τα οποία δεν έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία, καθώς και για υπόθαλψη εγκληματία, σχετικά με τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που δέχτηκαν σχετικές καταγγελίες και φέρονται ότι δεν έκαναν τίποτα.

Ο πατέρας του 11χρονου έχει καταγγείλει ότι ο γιος του καθημερινά δέχεται επιθέσεις, εκφοβισμό και ξυλοδαρμό από μία ομάδα 10 συμμαθητών του.
Ο ίδιος τονίζει ότι έχει απευθυνθεί άπειρες φορές στη διεύθυνση του δημοτικού, η οποία ποτέ δεν πήρε θέση ώστε να προφυλάξει το παιδί.

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή