Παλαιό Φάληρο: Εμπρηστική επίθεση σε έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Παλαιό Φάληρο: Εμπρηστική επίθεση σε έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Δύο άτομα μπήκαν στον εξωτερικό χώρο της αντιπροσωπείας, τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 1:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/6) σε αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων επί της Λ. Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο έπειτα από έκρηξη εμπρηστικών μηχανισμών.

Σύμφωνα με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο κατάστημα, δύο άτομα μπήκαν στον εξωτερικό χώρο της αντιπροσωπείας, τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα και έφυγαν αμέσως.

Λίγο αργότερα σημειώθηκε έκρηξη, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα που κατέσβεσαν την φωτιά πριν πάρει έκταση . Ωστόσο καταστράφηκαν ολοσχερώς πέντε ΙΧ οχήματα. Υλικές ζημιές έχει υποστεί και η τζαμαρία στην είσοδο του καταστήματος.

Η αστυνομία εξήγησε στους ιδιοκτήτες της αντιπροσωπείας πως πρόκειται ξεκάθαρα για εμπρηστική ενέργεια, ενώ εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος ώστε να βρουν στοιχεία για τους δύο δράστες.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή