Κάρυστος: Θρίλερ με τον 41χρονο ψαροντουφεκά – Συνεχίζονται οι έρευνες

Κάρυστος: Θρίλερ με τον 41χρονο ψαροντουφεκά – Συνεχίζονται οι έρευνες

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 41χρονου ψαροντουφεκά, που αγνοείται εδώ και δύο ημέρες στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καρύστου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 41χρονου ψαροντουφεκά, που αγνοείται εδώ και δύο ημέρες στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καρύστου.

Όπως έγινε γνωστό χθες, παρέα τριών ψαροντουφεκάδων κατευθύνθηκαν ανοιχτά της Καρύστου προς την πλευρά του Αιγαίου για κατάδυση. Όταν βγήκαν στην επιφάνεια, οι δύο από αυτούς διαπίστωσαν πως ο τρίτος δεν είχε εμφανιστεί και μάλιστα εντόπισαν τη σημαδούρα του να κατευθύνεται ανοιχτά προς τη θάλασσα.

Οι λιμενικές Αρχές που ειδοποιήθηκαν σήμαναν συναγερμό και ξεκίνησε επιχείρηση αναζήτησης υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.). Στην επιχείρηση μετέχουν τρία περιπολικά του Λιμενικού Σώματος, σκάφη ιδιωτών, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς επίσης και ιδιώτες δύτες.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή