Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δέντρων από την έντονη βροχόπτωση – Χαλάζι σε Λάρισα και Φλώρινα

Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δέντρων από την έντονη βροχόπτωση – Χαλάζι σε Λάρισα και Φλώρινα

Η Πυροσβεστική κλήθηκε για να απομακρύνει δέντρα που έπεσαν στη Θεσσαλονίκη, κυρίως στην περιοχή της Τούμπας και στον δήμο Παύλου Μελά. Προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άλλαξε το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη και στις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών έδωσαν τη θέση τους στη βροχή και τον δυνατό αέρα.

Από το μπουρίνι που έπληξε το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης νωρίτερα, σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου συγκεντρώθηκαν νερά, κάνοντας δυσκολότερη την κίνηση των οχημάτων, ωστόσο δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για να απομακρύνει δέντρα που έπεσαν στον δήμο Θεσσαλονίκης, κυρίως στην περιοχή της Τούμπας και στον δήμο Παύλου Μελά. Προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Χαλαζόπτωση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας λίγο έξω από τη Λάρισα, και ειδικότερα στα χωριά Πλατύκαμπος, Μελία και Χάλκη. Το χαλάζι ήταν αρκετά μεγάλο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε πράσινες καλλιέργειες στην περιοχή και μάλιστα σε πολύ μεγάλη έκταση.

Χαλαζόπτωση έπληξε περί τις 2:30 το μεσημέρι το Αμύνταιο Φλώρινας και τις γύρω περιοχές. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr έντονη είναι η ανησυχία για τς καλλιέργειες, με τους αγρότες της περιοχής να σπεύδουν στα χωράφια τους, ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν σημειωθεί τυχόν προβλήματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ / ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή