Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία στη Ραφήνα

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία στη Ραφήνα

Οι δράστες ομολόγησαν ότι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 42χρονου. Δύο 24χρονοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι ότι τα ξημερώματα της Κυριακής ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο Δημήτρη Κούτρα έξω από το μπαρ Sante, στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δράστες ομολόγησαν ότι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 42χρονου.

Δύο 24χρονοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι ότι τα ξημερώματα της Κυριακής ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο Δημήτρη Κούτρα έξω από το μπαρ Sante, στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας. Παραδόθηκαν χθες το πρωί σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, συνοδευόμενοι κατά πληροφορίες από τον δικηγόρο τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, απολογούμενοι ενώπιον των αξιωματικών ομολόγησαν ότι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 42χρονου, με τουλάχιστον τον έναν από τους δύο να αρνείται ότι αυτός κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στο θύμα. Επιπλέον, κανείς από τους δύο δεν έκανε αναφορά στη χρήση σιδηρογροθιάς, κάτι που, κατά πληροφορίες, προκύπτει από μαρτυρίες αυτοπτών. Στην παρέα των δραστών συμμετείχαν ακόμα δύο νεαροί που αν και αρχικά προσήχθησαν, τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε ενεργή ανάμειξή τους στον ξυλοδαρμό. Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, με τις πληροφορίες να συγκλίνουν στο ότι η αφορμή της φονικής συμπλοκής ήταν μάλλον ασήμαντη. Ο 42χρονος βρισκόταν στην τουαλέτα στο πατάρι του μπαρ, όταν οι δύο 24χρονοι, οι οποίοι, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης, του χτυπούσαν επίμονα την πόρτα, ζητώντας του να βγει για να εισέλθουν εκείνοι. Βγαίνοντας ο 42χρονος φέρεται να τους ζήτησε τον λόγο, δίχως, πάντως, το επεισόδιο να πάρει εκεί μεγάλη έκταση. Οταν όμως το θύμα (βρισκόταν μαζί με τον ξάδελφό του και δύο φίλες τους) βγήκε από το μπαρ, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε με εσωτερική αιμορραγία στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν μαρτυρίες θαμώνων και υπαλλήλων του μπαρ, καθώς και βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο έχει καταγραφεί το μπλε τζιπ των δραστών να απομακρύνεται από το σημείο. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής πήγαν στα σπίτια των υπόπτων και προέτρεψαν τους γονείς τους να τους πείσουν να παραδοθούν, όπως και συνέβη μερικές ώρες αργότερα. Οι δύο συλληφθέντες έχουν καταγωγή από τη γειτονική Αλβανία και εργάζονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Ραφήνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή