Τραγικός θάνατος 18χρονου σε δυστύχημα στο Χαλάνδρι

Τραγικός θάνατος 18χρονου σε δυστύχημα στο Χαλάνδρι

Ολα τα ενδεχόμενα για το τραγικό δυστύχημα στο οποίο ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του χθες τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός βγήκε από τον δρόμο ενώ κινείτο με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Παλαιολόγου, στο ρεύμα προς Νέα Ιωνία

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα τα ενδεχόμενα για το τραγικό δυστύχημα στο οποίο ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του χθες τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός βγήκε από τον δρόμο ενώ κινείτο με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Παλαιολόγου, στο ρεύμα προς Νέα Ιωνία. Το όχημα έπεσε πάνω σε δέντρο και η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο ισχυρή, που το δέντρο ξεριζώθηκε ενώ το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 18χρονου από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Το όχημα που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο.

Οπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία, ο 18χρονος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Επειτα από πληροφορίες που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο νεαρός να συμμετείχε σε αυτοσχέδιο αγώνα ταχύτητας με άλλον οδηγό. Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, αναγνωρίστηκε ο οδηγός του άλλου οχήματος, ηλικίας 19 ετών και φίλος του θύματος, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή