Μάτζικ Τζόνσον: Το τηλεφώνημα – έκπληξη από τον Μητσοτάκη και τα θετικά σχόλια για την Ελλάδα

Μάτζικ Τζόνσον: Το τηλεφώνημα – έκπληξη από τον Μητσοτάκη και τα θετικά σχόλια για την Ελλάδα

Σε αναρτήσεις του στο Twitter, ο Μάτζικ Τζόνσον αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού και έκανε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τις διακοπές του στην Ελλάδα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον θρύλο του NBA, Μάτζικ Τζόνσον είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

«Μίλησα μόλις με τον θρύλο του NBA, Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος κάνει διακοπές στην Ελλάδα, και τον ευχαρίστησα για τα ευγενικά λόγια που είπε για τη χώρα μας και την αγάπη που έδειξε σε αυτήν και τον λάο της, αλλά και για τις υπέροχες φωτογραφίες και αναρτήσεις που έκανε, όσο βρισκόταν εδώ», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

«Μου είπε πόσο όμορφα πέρασαν εκείνος και η γυναίκα του στην πιο πρόσφατη επίσκεψή τους στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι οι φιλικοί και πραγματικά φιλόξενοι Έλληνες που ζουν σε αυτή τη σπουδαία χώρα, μαζί με το καταπληκτικό φαγητό, την πλούσια ιστορία και τη μεγαλοπρεπή κουλτούρα της, τον ενέπνευσαν και αποτελούν μια συνταγή που κάνει σίγουρη την επιστροφή του, ενώ την επόμενη φορά ανυπομονεί να συναντηθεί μαζί μου από κοντά για να φάμε μαζί και να μιλήσουμε για μπάσκετ», προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης.

Οι αναρτήσεις του Μάτζικ Τζόνσον

Σε αναρτήσεις του στο Twitter, ο Μάτζικ Τζόνσον αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού και έκανε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τις διακοπές του στην Ελλάδα.

«Είχα τη χαρά και την τιμή να δεχτώ ένα τηλεφώνημα – “έκπληξη” από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με καλωσόρισε στη χώρα και με ρώτησε πώς ήταν η διαμονή μου μέχρι στιγμής. Είπα στον πρωθυπουργό ότι ήταν υπέροχη και ότι μου άλλαξε τη ζωή», αναφέρει.

«Από τον πολιτισμό, την ιστορία και το φαγητό, όλα ήταν εξαιρετικά! Ο κόσμος υποδέχτηκε την Cookie, εμένα και τους φίλους μας με ανοιχτές αγκάλες», επισήμανε.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή