Τροχαίο με αγριογούρουνα στο Κιλκίς: Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο δύο από τους τραυματίες

Τροχαίο με αγριογούρουνα στο Κιλκίς: Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο δύο από τους τραυματίες

Δύο νεκροί από το τραγικό τροχαίο - Σε σταθερή κατάσταση οι δύο τραυματίες, πήραν εξιτήριο οι άλλοι τρεις

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διακομίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης δύο από τους τραυματίες του τραγικού τροχαίου με αγριογούρουνα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο του Κιλκίς συνολικά επτά άτομα, δύο εκ των οποίων κατέληξαν.

Τρεις εκ των τραυματιών, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα από τη Βόρεια Μακεδονία, υπέγραψαν και έφυγαν, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίες – που είναι σε σταθερή κατάσταση – μεταφέρθηκαν στο 424.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι η προανάκριση της Τροχαίας Κιλκίς για τις συνθήκες του τριπλού τροχαίου που σημειώθηκε στο 62ο χλμ. της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου, στο Κιλκίς.

Όπως έγινε γνωστό αρχικά, περιπολικό που οδηγούσε 42χρονος αστυνομικός, με συνεπιβάτες δυο συναδέλφους του 44 και 36 ετών, συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη αγριογούρουνων, με συνέπεια να ξεφύγει από την πορεία του.

Στη συνέχεια, όχημα με οδηγό 56χρονο και συνεπιβάτιδα 50χρονη – και οι δύο από τη Βόρεια Μακεδονία – συγκρούστηκε με αγριογούρουνο, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί σε χωράφι.

Ακολούθως, ένα ακόμη αυτοκίνητο, με οδηγό 53χρονο ημεδαπό και συνεπιβάτη έναν 48χρονο, συγκρούστηκε με το περιπολικό. Και οι δύο επιβάτες του τρίτου οχήματος ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα δε με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν και πέντε αγριογούρουνα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή