Χαλάνδρι: Χειροπέδες σε δύο άτομα για «μαϊμού» ρούχα

Χαλάνδρι: Χειροπέδες σε δύο άτομα για «μαϊμού» ρούχα

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Χαλανδρίου, όπου συνελήφθησαν και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες Παρασκευή (15/7) στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, δύο άντρες, 36 ετών αμφότεροι, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διάθεσης απομιμητικών προϊόντων, εντοπίσθηκε ο ένας κατηγορούμενος έξω από το σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» να διαθέτει προς πώληση απομιμητικά προϊόντα (είδη ένδυσης) γνωστών εταιρειών, τόσο σε αυτοσχέδιο πάγκο, όσο και σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του. Ο δεύτερος κατηγορούμενος, εντοπίστηκε στην περιοχή του Χαλανδρίου μέσα στο αυτοκίνητο του, να κατέχει πλήθος απομιμητικών προϊόντων.

Συνολικά κατασχέθηκαν και στη συνέχεια καταστράφηκαν 2.757 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων (είδη ένδυσης). Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Χαλανδρίου, όπου συνελήφθησαν και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή