Ρέθυμνο: Οριοθετημένη χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά που ξεκίνησε στην Αγία Γαλήνη

Ρέθυμνο: Οριοθετημένη χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά που ξεκίνησε στην Αγία Γαλήνη

Μέσα στην καμένη έκταση που αφορά σε ένα στρέμμα δασικής έκτασης και επτά γεωργικής υπάρχουν μικροεστίες σε ελαιώνα τις οποίες οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οριοθετημένη χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξεκίνησε στην Αγία Γαλήνη στο Ρέθυμνο το μεσημέρι και άμεσα κινητοποίησε τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ, μέσα στην καμένη έκταση που αφορά σε ένα στρέμμα δασικής έκτασης και επτά γεωργικής υπάρχουν μικροεστίες σε ελαιώνα τις οποίες οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν.

Οι δυνάμεις στο σύνολο τους που ενήργησαν στο μέτωπο παραμένουν στην περιοχή και συγκεκριμένα 28 πυροσβέστες, 4 πεζοπόρα τμήματα από πέντε άτομα το κάθε τμήμα, 16 οχήματα πυροσβεστικά, 2 υδροφόρες ΟΤΑ, 2 χωματουργικά μηχανήματα και πριν λίγη ώρα σταμάτησε τις πτήσεις το ελικόπτερο της Π.Υ που συνέδραμε στην κατάσβεση. Αρχικά η φωτιά κινήθηκε προς αραιοκατοικημένη περιοχή όμως τελικά πυροσβέστες και εθελοντές ανέκοψαν την πορεία της χωρίς να καεί περιουσία ή κατοικία πολιτών.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή