Φωτιά: Μάχη με τις φλόγες σε Κορινθία και Ηλεία

Φωτιά: Μάχη με τις φλόγες σε Κορινθία και Ηλεία

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν σε Ελληνοχώρι και Αγία Κυριακή

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Ελληνοχώρι του δήμου Βέλου – Βόχας, στην Κορινθία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε δασική έκταση.

Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν 51 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Ηλεία: Ενεργό μέτωπο στην Αγία Κυριακή

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή, Αγία Κυριακή του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία.

Στο σημείο επιχειρούν 63 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 19 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούσαν μέχρι το τελευταίο φως τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Καβάλα

Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τις έξι το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Εξοχή του δήμου Παγγαίου Καβάλας. Στο σημείο επιχειρούν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν νωρίτερα και δύο αεροσκάφη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ / ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή