Εξάρχεια: Ένταση με συλλήψεις και προσαγωγές για την κατασκευή του Μετρό

Εξάρχεια: Ένταση με συλλήψεις και προσαγωγές για την κατασκευή του Μετρό

Πέταξαν ντομάτες και αυγά στο συνεργείο και στους αστυνομικούς στην πλατεία Εξαρχείων - Δύο προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα ένταση σημειώθηκε σήμερα στην πλατεία Εξαρχείων, όπου στις 06:30 συγκεντρώθηκαν κάτοικοι προκειμένου να εμποδίσουν τα συνεργεία να συνεχίσουν τις εργασίες για την κατασκευή του Μετρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν από πολύ νωρίς στο σημείο, εμπόδισαν τους συγκεντρωθέντες να πλησιάσουν στην πλατεία

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι συγκεντρωθέντες, γύρω στις 08:30, πέταξαν ντομάτες, αυγά και καφέδες εναντίον του συνεργείου που εκτελεί τις εργασίες στην πλατεία.

Ακολούθησαν 32 προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι δύο που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η εξέταση των υπολοίπων.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο μέγαρο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το οποίο έχουν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση περίπου 20 με 30 διαδηλωτές που ζητούν την απέλευθερωσή τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή