Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Σέιχ Σου – Σε επιφυλακή οι επίγειες δυνάμεις

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Σέιχ Σου – Σε επιφυλακή οι επίγειες δυνάμεις

Στο σημείο παραμένουν δεκαπέντε άνδρες με πέντε οχήματα και επιχειρούν για να σβηστούν οι εναπομείνασες ενεργές εστίες, ενώ σταμάτησαν οι εναέριες ρίψεις νερού

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε επιφυλακή για τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων βρίσκονται οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής στο Σέιχ Σου, στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά, το μεσημέρι, στο τμήμα μεταξύ Αγίου Παύλου και Τριανδρίας.

Στο σημείο παραμένουν δεκαπέντε άνδρες με πέντε οχήματα και επιχειρούν για να σβηστούν οι εναπομείνασες ενεργές εστίες, ενώ σταμάτησαν οι εναέριες ρίψεις νερού.

Η πυρκαγιά οριοθετήθηκε μετά την εκδήλωσή της από την Πυροσβεστική, προκειμένου να αποφευχθεί η επέκτασή της. Στο σημείο έσπευσαν σαράντα πέντε άνδρες και δεκαπέντε οχήματα, συνεπικουρούμενα και από πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος επιχειρούσαν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Ως το απόγευμα η πυρκαγιά είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η φωτιά έκαψε περίπου δεκαπέντε στρέμματα πευκοδάσους. Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή