Κηφισιά: Απείλησαν ανήλικους με μαχαίρι και τους πήραν τα κινητά και χρήματα

Κηφισιά: Απείλησαν ανήλικους με μαχαίρι και τους πήραν τα κινητά και χρήματα

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανήλικους δράστες και τους καταδίωξαν πεζή

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησαν το βράδυ της Τετάρτης (7/9) τρεις 14χρονοι που είχαν βγει για βόλτα στην Κηφισιά, όταν τρεις άλλοι ανήλικοι τους πλησίασαν με την απειλή μαχαιριού και τους πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και 10 ευρώ που είχαν και έφυγαν τρέχοντας.

Λίγη ώρα αργότερα πέρασε από την περιοχή περιπολικό το οποίο και σταμάτησαν οι τρεις μαθητές αναφέροντας το περιστατικό. Παράλληλα, ο ένας 14χρονος κάλεσε τον πατέρα του από το κινητό αστυνομικού και τον ενημέρωσε για το περιστατικό. Ο πατέρας που είχε στο κινητό του εφαρμογή μπόρεσε να εντοπίσει το στίγμα του κινητού του παιδιού του και το ανέφερε στους αστυνομικούς.

Τότε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έσπευσαν στην οδό Μακεδονίας, εντόπισαν τους ανήλικους δράστες και τους καταδίωξαν πεζή. Ωστόσο οι τρεις νεαροί κατάφεραν να ξεφύγουν, πέταξαν όμως το κινητό τηλέφωνο το οποίο οι αστυνομικοί το μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή