Ευρυτανία: Σε εξέλιξη οι έρευνες στην λίμνη Κρεμαστών για τον εντοπισμό της 48χρονης

Ευρυτανία: Σε εξέλιξη οι έρευνες στην λίμνη Κρεμαστών για τον εντοπισμό της 48χρονης

Την εξαφάνιση της 48χρονης δήλωσε στην αστυνομία την περασμένη Πέμπτη μια φίλη της, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα είχε εκφράσει την επιθυμία να βάλει τέλος στην ζωή της

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από δύτες του Λιμενικού σώματος σε συνεργασία με συνεργεία διάσωσης της Πυροσβεστικής, για τον εντοπισμό της 48χρονης στη λίμνη Κρεμαστών. Η γυναίκα άφησε το αυτοκίνητό της στην γέφυρα της Τατάρνας και έκτοτε αγνοείται.

Ευρυτανία: Σε εξέλιξη οι έρευνες στην λίμνη Κρεμαστών για τον εντοπισμό της 48χρονης-1
INTIME

Ευρυτανία: Σε εξέλιξη οι έρευνες στην λίμνη Κρεμαστών για τον εντοπισμό της 48χρονης-2
INTIME

Την εξαφάνιση της 48χρονης δήλωσε στην αστυνομία την περασμένη Πέμπτη μια φίλη της, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα είχε εκφράσει την επιθυμία να βάλει τέλος στην ζωή της.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν το κινητό της τηλέφωνο καθώς και ιδιόχειρο σημείωμα. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η αγνοούμενη είχε καταγγείλει τον άνδρα της για ενδοοικογειακή βία.

Το Σάββατο, το σόναρ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εντόπισε δύο περιοχές στον βυθό που ερεύνησαν κατόπιν οι δύτες των ειδικών Αποστολών του Λιμενικού σώματος, χωρίς να βρουν κάτι που να συνδέεται με την 48χρονη. Οι δύτες καταδύθηκαν σε βάθος 40 και 60 μέτρων, ενώ το ανάγλυφο της λίμνης, η πολύ χαμηλή ορατότητα στο νερό και τα ισχυρά ρεύματα που σχηματίζονται, κάνουν τις προσπάθειες εντοπισμού ιδιαίτερα δύσκολες.

(Με πληροφορίες από ΕΡΤ)

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή