Νεαρή κατήγγειλε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από αστυνομικούς μέσα σε Α.Τ.

Νεαρή κατήγγειλε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από αστυνομικούς μέσα σε Α.Τ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, το βράδυ της περασμένης Τρίτης και αφού μετέβη μαζί με δύο αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. σε δωμάτιο του εν λόγω τμήματος, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από εκείνους

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην καταγγελία ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από δύο αστυνομικούς, μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, προχώρησε μία κοπέλα 21 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καταγγελία της αναφέρει ότι γνωρίστηκε με τους αστυνομικούς κατά την εκτέλεση περιπολίας χθες Τετάρτης στο Θησείο και ότι συμφώνησε με τον έναν από αυτούς να συναντηθούν μετά τη λήξη της υπηρεσίας τους. Ωστόσο, κατά την επιστροφή τους στο Α.Τ. Ομόνοιας, επανεμφανίστηκε η 19χρονη και έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο Α.Τ.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς γνωριζόταν μαζί της και ότι είχαν πρόσφατα συναντηθεί, με τη μεταξύ τους σχέση να μην ευδοκιμεί. Συσχετίζουν την καταγγελία με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Επιπλέον, ανώτεροι αξιωματικοί διατυπώνουν προβληματισμό για το κατά πόσο μπορεί να λάβει χώρα βιασμός μέσα στο Α.Τ. στις 22.00 το βράδυ χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Πάντως οι ίδιο οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., μέσω τρίτων, υποστηρίζουν πως η γυναίκα τους προσέγγισε στο Θησείο και τους μίλησε για τα προσωπικά της προβλήματα. Ο ένας από τους τέσσερις, χωρίς να το γνωρίζουν οι υπόλοιποι, κανόνισε να συναντηθεί μαζί της μετά την υπηρεσία όπως και έγινε. Την πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι της στα Πατήσια και, κατά δήλωσή του, προέβησαν σε ερωτικές πράξεις με τη συναίνεσή της. 

Η καταγγελία έχει διαβιβαστεί στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων που έχει αναλάβει να ρίξει φως στην υπόθεση. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή