Κολωνός: Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα που συνομιλούσαν με την 12χρονη

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα που συνομιλούσαν με την 12χρονη

Προσήλθαν σήμερα αυτοβούλως στη Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση. Όπως ανέφεραν, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2022 συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που μοιάζει στην ανήλικη παθούσα.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2022 συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη παθούσα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι προσήλθαν σήμερα αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Όπως ανέφεραν, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2022 συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT