Κολωνός: Ενώπιον της ανακρίτριας οι τρεις κατηγορούμενοι για βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Ενώπιον της ανακρίτριας οι τρεις κατηγορούμενοι για βιασμό της 12χρονης

Στα δικαστήρια οδηγούνται σήμερα οι τρεις άνδρες (33, 36 και 34 ετών) που συνελήφθησαν για τα «ραντεβού» τους με την ανήλικη.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα δικαστήρια για να απολογηθούν οδηγούνται σήμερα οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μετά από εντάλματα της ανακρίτριας ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Οι τρεις άνδρες θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται, αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Οι κατηγορούμενοι ταυτοποιήθηκαν ότι προσέγγισαν τον Ηλία Μίχο και πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Ο πρώτος εξ αυτών συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου, από το οποίο απομακρύνθηκε μετά τη σύλληψή του, και έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών. Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους.

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέοι για την υπόθεση έχουν κριθεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος (για βιασμό και μαστροπεία), ο Γιάννης Σοφιανίδης (για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής), καθώς και η μητέρα της 12χρονης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή