Κολωνός: Δεύτερη σύλληψη μετά τα νέα εντάλματα

Κολωνός: Δεύτερη σύλληψη μετά τα νέα εντάλματα

Σε μία ακόμη σύλληψη προέβησαν οι αρχές για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για 39χρονο άνδρα και πατέρα ενός 9χρονου αγοριού.

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Πριν από λίγη ώρα συνελήφθη στο Μαρούσι 39χρονος άνδρας, πατέρας ενός 9χρονου αγοριού. Νωρίτερα, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 35χρονου σε περιοχή των δυτικών προαστίων της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος που διαμένει στα δυτικά προάστια είναι ανεπάγγελτος εισοδηματίας, ενώ ο 39χρονος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας. Εκκρεμούν ακόμη εντάλματα για έναν ηλεκτρολόγο και έναν υπεύθυνο καταστήματος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης

Τα τέσσερα νέα εντάλματα δρομολογήθηκαν μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε παρουσία παιδοψυχολόγου η 12χρονη, η οποία φαίνεται πως αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα με ποινικά αξιολογήσιμο ρόλο σε όσα έχει υποστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα τρία από τα τέσσερα εντάλματα που εξέδωσε η δικαστική λειτουργός, αφορούν άτομα που φέρονται να είχαν μεταβεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες με πρόθεση να διασαφηνίσουν, όπως ανέφεραν, τη θέση τους.

Σύμφωνα με όσα φαίνεται να ισχυρίστηκαν τα άτομα αυτά, που πλέον είναι κατηγορούμενοι, η εμπλοκή τους στην υπόθεση ξεκινά και σταματά σε διαδικτυακές συνομιλίες που είχαν με την ανήλικη. Οι νέοι κατηγορούμενοι αρνούνταν ότι είχαν συναντηθεί με το παιδί.

Ωστόσο τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ανακρίτρια από την κατάθεση του ίδιου του θύματος φαίνεται να διαψεύδουν τους τρεις κατηγορούμενους, καθώς το κορίτσι αναγνώρισε στα πρόσωπα τους, άνδρες με τους οποίους είχε συναντηθεί. Το ίδιο ισχύει και για το τέταρτο ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια, το οποίο αφορά «πελάτη» του θεωρούμενου ως βασικού κατηγορούμενου και ήδη προσωρινά κρατούμενου, Ηλία Μίχου, που συνάντησε την 12χρονη.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή