Διακόπηκε η δίκη του γνωστού ντράμερ – Παρατείνεται η προσωρινή κράτηση του

Διακόπηκε η δίκη του γνωστού ντράμερ – Παρατείνεται η προσωρινή κράτηση του

Στον ντράμερ αποδίδονται οι κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, τις οποίες φέρεται να τέλεσε σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών σε κάμπινγκ της Ηλείας

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διακόπηκε, ξανά, η δίκη του γνωστού ντράμερ που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών κατά την περίοδο 2007-2015.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η διακοπή ήταν συνέπεια κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης και προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου των κοριτσιών, ο οποίος έκανε λόγο για εμπαιγμό.

Στον ντράμερ αποδίδονται οι κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, τις οποίες φέρεται να τέλεσε σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών σε κάμπινγκ της Ηλείας, όπου έκανε διακοπές.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με συναίνεση του κατηγορούμενου αποφάσισε την παράταση της προσωρινής του κράτησης για ακόμα έξι μήνες, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Δεκεμβρίου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT