Κολωνός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τριών συλληφθέντων

Κολωνός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τριών συλληφθέντων

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Παρασκευή, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος άλλων τριών ανδρών που εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν στις 3 και 4 Νοεμβρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Και οι τρεις έχουν προφυλακιστεί.

Κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με τη 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν και συνευρέθηκαν μαζί της έναντι αμοιβής.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τριών συλληφθέντων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή